Budai Allergiaközpont

Allergiáról mindent egy helyen

2015. júl 16.

Készítsen gluténmentes süteményt céklával!

írta: Prima Medica
Készítsen gluténmentes süteményt céklával!

A zöldségekkel dúsított sütemények omlósabbak, nem válnak szárazzá, ráadásként plusz rostforrást is jelentenek, ami a tavaszi fogyókúra szezonban nem lebecsülendő tulajdonság. Varga Dóra, a Budai Allergiaközpont dietetikusa olyan receptet ajánl, amit diétázók és…

Tovább Szólj hozzá

allergia gluténmentes dietetikus dietetika ételallergia Varga Dóra Budai Allergiaközpont

2015. júl 15.

Itthon a parlagfű, a skandináv országokban a poratka az első számú allergén

írta: Prima Medica
Itthon a parlagfű, a skandináv országokban a poratka az első számú allergén

Az elmúlt húsz évben megduplázódott az allergiások száma Magyarországon, jelenleg a lakosság negyedénél mutatható ki valamilyen túlérzékenységi tünet. Az allergia a környező országokban élőket sem kíméli, van, ahol még magasabb a betegek aránya. Prof. Nékám Kristóf, a…

Tovább Szólj hozzá

allergia pollenallergia orrdugulás parlagfű allergia szemviszketés Budai Allergiaközpont genetikai hajlam prof. Nékám Kristóf

süti beállítások módosítása